Zorgverzekeringen, aanvullende verzekering en vergoeding

In 2023 heb ik  met alle zorgverzekeraars een contract, behalve met Zorg en Zekerheid, Menzis (Menzis, Anderzorg, Hema en Vink Vink) en de Friesland.
Heb ik geen contract met jouw zorgverzekeraar? Je kunt nog steeds bij mij terecht voor fysiotherapie! Je krijgt van mij een rekening die je zorgverzekeraar (deels) vergoedt.
Reden voor het niet tekenen van een aantal contracten is de matige vergoeding en een aantal administratieve eisen die desbetreffende verzekeraars opleggen, waardoor de echte zorg voor jou in de knoop komt.

Helaas ontkom ook ik niet aan een verhoging van mijn tarief. Klik hier voor alle nieuwe tarieven.
Je krijgt van mij een factuur als je geen aanvullende verzekering hebt of als je dus verzekerd bent bij Zorg en Zekerheid, Menzis (Menzis, Anderzorg, Hema en Vink Vink) of de Friesland.

Eigen risico en fysiotherapie
In ruim 80% van alle gevallen wordt fysiotherapie vanuit je aanvullende pakket vergoed. Er geldt dan nooit een eigen risico. Bij fysiotherapie uit de basisverzekering betaal je wel eerst het eigen risico. Of fysiotherapie wel of niet vanuit de basisverzekering vergoed wordt, is nogal complex. Uiteraard kun je altijd om advies vragen.

Verwijzing van arts niet nodig
Een verwijzing van een arts of specialist is niet nodig. Je kunt direct naar de fysiotherapeut!