Jeroen Verdonk

imagesCA9XLUJIMijn naam is Jeroen Verdonk en ik ben al bijna 30 jaar werkzaam als Fysiotherapeut. Mijn opleiding heb ik op de School voor Fysiotherapie in 's-Hertogenbosch genoten. Daarna ben ik mij verder gaan specialiseren in de sportfysiotherapie. Sporten is al sinds mijn jeugd iets waar ik altijd mee bezig ben geweest. In eerste instantie zelf heel aktief met het beoefenen van de wedstrijdzwemsport, de zeil- en surfsport, de triathlon en hardlopen. Na mijn opleiding als sportfysiotherapeut aan de IAS (International Academy for Sportscience) en de NVFS (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapeuten in de Sportgezondheidszorg) ben ik mij gaan richten op de begeleiding van sporters, zowel individueel als de teamsporter. Ik heb 10 jaar gewerkt bij de Pim Mulierstichting, voor het geven van loop-, fiets-, zwem- en fitnesstraining. Ik ben werkzaam geweest bij de Hockeyclub Den Bosch waar ik diverse jeugdteams (JC1,JB1,JA1) en het 1e Herenteam heb begeleid in de loop- en krachttraining.
Momenteel ben ik betrokken bij de Rugbyclub The Dukes, voor de begeleiding van het 1e Herenteam, en de sportfysiotherapeutische zorg van de rugbyclub.
Voor de Bossche Zwemvereniging BZV begeleid ik de wedstrijdzwemmers in hun krachttraining.
Daarnaast begeleid en adviseer ik diverse sporters in hun krachttraining en trainingsopbouw.
Via de firma O-Sommet ben ik betrokken bij de Cyclo Matrix teneinde wielrenners te testen en te begeleiden in hun training.

Binnen de praktijk heb ik de beschikking over een fijne, rustige trainingszaal, waar we u kunnen begeleiden in het blijven bewegen, of het weer opnieuw gaan bewegen.