Volg ons via

This is your wake-up call!!!

This is your wake-up call!!!

moments-774474_640

Automatische piloot Heb jij ook wel eens dat je ’s ochtends je tanden staat te poetsen en denkt: “Zo begon mijn dag gisteren ook. En de dag ervoor. En de dag daarvoor… “ Je weet ook dat de komende dagen zo zullen beginnen: je wekker gaat, je staat op, ontbijt, doucht, poetst je tanden en dan ga je werken. ‘s Avonds kom je thuis, je eet, werkt nog wat of gaat sporten, en dan naar bed. Je beleeft op die momenten je leven als een soort Groundhog day. In mijn leven heb ik jarenlang dag in, dag uit, dezelfde film voorbij zien komen, zonder dat ik daarbij stil stond. Alsof er een automatische piloot aanstond terwijl ik zelf, tja, waar was ik eigenlijk?

Leven in breder perspectief Inmiddels ben ik daaruit ontwaakt. Ik sta nog steeds elke dag met de wekker op, en mijn dagen zijn oppervlakkig gezien misschien niet eens zoveel veranderd: ik ga nog steeds elke dag naar mijn praktijk. Maar ik doe de dingen die ik doe steeds meer terwijl ik er zelf bij aanwezig ben. Ik kijk op een andere manier naar de mensen die mijn praktijk binnen lopen. Ik plaats alles wat ik doe steeds meer in een groter perspectief. Alles lijkt meer een reden te hebben, iets te zijn waar ik van kan leren. Ik heb een doel gevonden in mijn leven, een missie gevonden.

Mijn missie is mensen te leren voelen wat er in hun lichaam gebeurt, daar naar te luisteren en ze te stimuleren naar deze signalen te handelen. Ik ben ervan overtuigd dat je, door te voelen wat er in je lichaam gebeurt, dichter bij jezelf kunt komen. Van daaruit kun je je eigen leven steeds meer in eigen hand nemen, waardoor de kwaliteit van je leven toeneemt – en de kans dat je fysiek of emotioneel helemaal vastloopt, afneemt.

Ik ben inmiddels 53 en als ik nu terugkijk op mijn leven denk ik wel eens, was ik maar eerder wakker geworden. En ik zou iedereen die zich hierin ook maar een beetje herkent willen zeggen: WORD WAKKER!! Er is een hele wereld te ontdekken, je kunt je leven zoveel rijker beleven!

This is your wake-up call Als jij wakker geschud wil worden, patronen wil doorbreken die je leven ongemerkt minder prettig maken; als jij op zoek bent naar een doel of perspectief in je leven; doe dan mee met onze Helweek*. Een Helweek is een soort wekker: hij brengt je in beweging, uit je comfortzone en helpt je een weeklang bewust midden in het leven te staan. Jij stelt je eigen Helweek samen en wij begeleiden je daarbij in de voorbereiding. We faciliteren je tijdens de Helweek en we kijken na afloop met je terug op wat het je heeft opgeleverd. Voor meer informatie en inschrijven klik je hier.

*Wil je meer weten over de Helweek en zijn bedenker Erik Bertrand Larssen, klik dan hier.

Welke gewoonte zou jij graag willen doorbreken? Deel het hieronder!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief